Nuijaörkit

Toisin kuin saattaisi kuvitella, hyvin onnistuneiden edellisten örkkien jälkeen ei ollut kovin miellyttävää jatkaa seuraaviin - kaihersihan pelko persiissä: "nämä eivät varmasti onnistu yhtä hyvin kuin edelliset örkit". Eivät onnistuneetkaan, mutta lopputulos ei kuitenkaan ole järin huono mittapuullani.

Tuloksena oleva tummempi örkki-iho ei ollut täysin sattumaa: muistaakseni fluffin mukaan mitä ilkeämpi ja suurempi örkki, sitä tummempi. Ja jos muistini juksuttaa, eihän kaikkien örkkien tarvi kuitenkaan täsmälleen samaa väriä ollakaan - ainakaan skirmish-pelissä!

Orc Boyz -paketissa tulleita kymmentä (tai yhtätoista) örkkivartaloa oli tarpeen jatkaa sälälootani space orcien keskivartaloilla ja jaloilla. Erityisesti keskivartalot eivät ihan täysin ole mieleeni Mordheim-mielessä, mutta yritin maalauksellani vähentää niiden tieteisfiktiomaisuutta.

Kuvista sanottakoot, että kiiltelevät kurjasti. Toivottavasti tulevaisuuden lakkaus hieman kiiltoa himmentää. Pitää tosin ensin ottaa selvää, miten lakkaus ylipäätään kannattaa hoitaa.

Vasemman örkin hurja asento on mielestäni oikein onnistunut. Kieli ei näytä luonnossa noin oudolta, vaan washitippa luo siihen kivasti kolmiulotteisuutta.

Iho, metalli ja ruskeanpunainen onnistuivat näissä mielestäni parhaiten. Oikean örkkijäbän asento on vähän kinkkinen lähitaisteluihin asettumista ajatellen.

Mustan hailaittaus ei ole järin siistiä - vaatii lisää treeniä. Takamuksen tikkaus sentään on tällä kerralla uskaltauduttu maalaamaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ensimmäiset örkit

Kuinka siemen iti ja mitä siitä seurasi

Pieni sivuharppaus: Talisman (Revised 4th Edition)