Kautta Huginnin ja Muninnin!

Toisin ilmaistuna: voihan jukra.

Tahtomattani ajauduin tutkailemaan Sotavasaran galleriaosiossa suuren mestarin - joka tuossa Internetin kolkassa Lateksimajava-nimellä tunnetaan - uusimpia tuotoksia, jolloin silmäni (syöpäläinen sentään!) vangitsivat (voihan vainolainen!) aivan kauniit ja tunnelmalliset historialliseen (ja myöhemmin lukemani mukaan myös hyvin viihdyttävään) SAGA-peliin suunnatut anglosaksit. Vanhana viikinki-intoilijana syöksykierre oli selviö.

Mutta ei!

Lujana on pysyttävä ja vanhat virheet vältettävä. En salli itseni toiseen  projektiin harpata ensimmäisen ollessa vielä näin varhaisessa vaiheessa - sen sijaan lupaudun sallimaan itselleni toisen (mukavasti Mordheimin harmautta komplementoivan) projektin, jahka keskeneräiset sotajoukkioni (örkit ja luihut rottaihmiset) ovat (lähes) maaleissa.

SAGA:n aiheuttama kuume (tosin enpä olisi historiallisesta settingistä uskonut näin henkisesti kiihoittuvani) tuskin kuitenkaan laantuu ennen täyttymystä - mutta saahan sitä miehellä haaveita ja suunnitelmia olla! Paikallisesta museokeitaasta tosin on pystyytävä loitolla.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ensimmäiset örkit

Kuinka siemen iti ja mitä siitä seurasi

Pieni sivuharppaus: Talisman (Revised 4th Edition)